Om Kjeldsen ure & smykker

Guldsmed Kjeldsen Smykker & Ure ligger på gågaden i Lemvig, hvor vi har vores spændende butik. Butikken har desuden tilknyttet en yderst kreativ guldsmed, der sammen med kunderne og os kan lave spændende og interessante smykkeopgaver.

Vi har 30 års erfaring som smykkeforretning og guldsmed

Vi har omkring 30 års erfaring som guldsmed, hvor vi har haft og fortsat har fokus på elegante smykker og ure. Derfor har vi altid det sidste nye inden for ure fra Skagen og Guess. Vi forhandler endvidere forlovelsesringe og vielsesringe fra Aagaard og Graugaard Larsen.

Du kan endda selv designe dine ringe, hvis du ønsker det. Du kan bestemme overfladen, størrelsen på sten, typen af sten og så videre. Desuden kan du vælge en ring, der består af et eller flere forskellige materialer. Derefter tager vores guldsmed over og begynder med sit håndværk.

Vi kan endvidere tilbyde elegante allianceringe, men også Mary-serien og Eternity-serien med brillanten, der vokser. Vi har desuden superstar-serien fra Graugaard Larsen, der også har brillanten, der vokser. Dertil kommer vores udvalg inden for smukke halskæder og flotte øreringe, hvor du altid kan finde noget for enhver smag, ethvert budget og enhver anledning.

Kom forbi og bliv inspireret af vores guldsmed og store udvalg

Kig ind i butikken på Østergade 2 i Lemvig og bliv inspireret af vores udvalg og erfarne ekspedienter samt vores dygtige guldsmed.

Du kan også kontakte Kjeldsen Smykker & Ure, før du kommer.

Du kan ringe på telefon 97 82 04 88 , eller du kan skrive til kjeldsen@events.dk 

Vores åbningstider

​​Man. - tors. fra kl. 9.30 til kl. 17.00

Fre. fra kl. 9.30 til kl. 17.30

lør. fra 9.30 til kl. 13.00

HVEM ER VI?

​Kjeldsen Smykker & Ure

CVR: 20848995

KONTAKT OS

​Telefon: 97 82 04 88

E-mail: kjeldsen@events.dk

FIND VEJ

Østergade 2

7620 Lemvig