Forlovelsesringe​

Forlovelsesringe fra Graugaard Larsen og Aagaard

Kjeldsen Smykker & Ure på gågaden i Lemvig har mange flotte forlovelsesringe af forskellige slags. Oprindeligt blev man forlovet, når man var blevet enige om at indgå ægteskab. Traditionelt benytter parret to ens forlovelsesringe, der bæres på venstre hånd.

I dag er det blevet mere almindeligt, at man forlover sig uden at have gjort sig tanker om ægteskab, og med inspiration fra amerikanske film sker det ofte, at ens forlovelsesringe bliver båret på højre hånd. Og igen med inspiration fra USA kan det ske, at kvinden får en diamantring eller lignende.

Vi har forlovelsesringe der passer præcis til jer

Uagtet hvad I vælger, og hvad I finder bedst og rigtigst for jer, så har vi et stort udvalg af forlovelsesringe, der kan tilpasses præcis jeres ønsker og drømme, herunder hvordan I ønsker at vise verden, at I er et par. I kan også være kærester, der vil vise, at I er sammen. Det kan endvidere være, at du blot vil fortælle din kæreste, at hun eller han er den bedste.

​​Vi har en guldsmed tilknyttet, der kan designe forlovelsesringe helt efter jeres ønsker, og jeres budget. Men vi har også et stort udvalg af flotte og elegante ringe fra blandt andet Graugaard Larsen og Aagaard. Så kan det ikke blive smukkere, og vi har ringe i alle prisklasser.

Kom forbi eller ring hvis I vil høre mere om forlovelsesringe

I kan komme forbi butikken på Østergade 2 i Lemvig, hvis I vil se vores udvalg af forlovelsesringe. Men I kan også ringe til os på telefon 97 82 04 88, eller skrive til kjeldsen@events.dk, hvis I har et spørgsmål, før I kommer forbi.

Vores åbningstider

​​Man. - tors. fra kl. 9.30 til kl. 17.00

Fre. fra kl. 9.30 til kl. 17.30

lør. fra 9.30 til kl. 13.00

HVEM ER VI?

​Kjeldsen Smykker & Ure

CVR: 20848995

KONTAKT OS

​Telefon: 97 82 04 88

E-mail: kjeldsen@events.dk

FIND VEJ

Østergade 2

7620 Lemvig