Vielsesringe​

Vielsesringe hos Kjeldsen Smykker på gågaden i Lemvig

Kjeldsen Smykker & Ure holder til på gågaden i Lemvig, hvor vi har et stort udvalg af ure, smykker og vielsesringe. Vielsesringe er et smukt symbol på, at man har valgt hinanden for evigt, og derfor er der også tradition for, at de skal være ens eller i al fald komplementerende.

Traditionelt bæres vielsesringe på højre hånd, men mange vælger at følge den amerikanske tradition, hvor den bæres på venstre hånd, der er tættest på hjertet. Der er også mange, der vælger at få vielsesringe, selvom de ikke er juridisk gift. Det er en beslutning, som I selv tager.

Jeres vielsesringe skal holde resten af livet

Når I skal vælge vielsesringe, så er det en større beslutning, fordi de skal holde hele jeres liv. De skal med andre ord kunne holde til lidt af hvert, men de skal også være til at holde ud at se på i mange år.

​​Nogle vælger at få deres forlovelsesringe smeltet om, og vi har en guldsmed tilknytte vores butik, som er ganske kreativ. Guldsmeden kan naturligvis også lave ringe, selvom vi ikke bruger nogle gamle ringe.

Vi kan endvidere tilbyde flotte og smukke vielsesringe fra førende danske smykkeproducenter som for eksempel Graugaard Larsen og Aagaard. Her er der mange muligheder. Der er altid noget for enhver smag og ethvert budget.

I er velkommen til en snak om jeres vielsesringe

Hvis I kigger efter vielsesringe, kan I komme forbi vores butik på Østergade 2 i Lemvig. I kan også ringe eller skrive til 97 82 04 88 kjeldsen@events.dk.

Vores åbningstider

​​Man. - tors. fra kl. 9.30 til kl. 17.00

Fre. fra kl. 9.30 til kl. 17.30

lør. fra 9.30 til kl. 13.00

HVEM ER VI?

​Kjeldsen Smykker & Ure

CVR: 20848995

KONTAKT OS

​Telefon: 97 82 04 88

E-mail: kjeldsen@events.dk

FIND VEJ

Østergade 2

7620 Lemvig