Øreringe i Lemvig hos Kjeldsen Smykker & Ure

Kjeldsen Smykker & Ure har sin smykkeforretning på den hyggelige gågade midt i Lemvig. Der har vi et større udvalg af elegante øreringe samt andre flotte smykker til både mænd og kvinder. Måske vil du glæde en, som du holder af, med et par øreringe, eller måske vil du forkæle dig selv.

Vi sælger øreringe fra førende danske producenter

Vi sælger spændende øreringe fra flere førende danske smykkeproducenter, herunder for eksempel:

  • Skagen
  • Aagaard
  • Svane & Lührs
  • Graugaard Larsen
  • Lund Copenhagen

Pandoras udvalg af øreringe består af sterlingsølv, guld og to-tone samt en overdådighed af smukke ædelstene. Du kan sammensætte hoops og vedhæng for at skabe et look til enhver anledning. 

Aagaard har alt fra det klassiske look til moderne designs. Svane & Lührs tilbyder store, små, facetterede og polerede smykkesten, så dit udtryk kan give indtryk. Og Lund Copenhagen har kostbare smykker, der bare holder, og der er både klassiske og det med kant.

​​Vi har desuden en kreativ guldsmed tilknyttet vores butik, der sammen med kunderne og os, kan lave spændende og interessante smykkeopgaver. Derfor kan du få øreringe, der er helt unikke og lavet præcis, som du vil have det.

Du er velkommen i butikken for at se alle vores øreringe

Du er velkommen til at kigge ind i butikken på Østergade 2 i Lemvig, hvis du vil kigge på vores udvalg af øreringe. Du kan naturligvis også ringe på telefon 97 82 04 88 eller skrive til kjeldsen@events.dk, hvis du har spørgsmål.

Vores åbningstider

​​Man. - tors. fra kl. 9.30 til kl. 17.00

Fre. fra kl. 9.30 til kl. 17.30

lør. fra 9.30 til kl. 13.00

HVEM ER VI?

​Kjeldsen Smykker & Ure

CVR: 20848995

KONTAKT OS

​Telefon: 97 82 04 88

E-mail: kjeldsen@events.dk

FIND VEJ

Østergade 2

7620 Lemvig